X
تبليغات

تصویر ثابت

آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان
loading...
YourAds Here YourAds Here

کدنویسی بچه ها

بازدید : 197
يکشنبه 22 خرداد 1401 زمان : 17:21

آشنایی با یک زبان برنامه نویسی دانش فنی معقول آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان نمونه سازی و آزمایش برنامه های کاربردی منابع مفید برای اطلاعات و تحقیق.

مرحله 1: یادگیری یک زبان برنامه نویسی

برخی از زبان های برنامه نویسی می توانند در توسعه یک اپلیکیشن موبایل کمک کنند. زبان‌هایی مانند جاوا، سی #، کاتلین، پایتون همگی می‌توانند یک برنامه کاربردی با عملکرد خوب برای شما ایجاد کنند. ما مروری بر برخی از زبان‌ها و اینکه چگونه می‌توانند به شما در توسعه و مقاصدی کمک کنند، ارائه می‌کنیم، جایی که می‌توانید به آسانی به مطالب و اطلاعات برای یادگیری این زبان‌ها دسترسی داشته باشید.

جاوا: جاوا یک زبان چند پلتفرمی مناسب برای مبتدیان با طیف گسترده ای در دنیای توسعه است که با یک سیستم پشتیبانی عمیق جامعه همراه است. یک IDE (محیط توسعه یکپارچه) به نام Android Studio برنامه های اندروید را به زبان برنامه نویسی جاوا می نویسد. این IDE به ویژه و به طور خاص برای توسعه اندروید ایجاد شده است. مزیت اصلی استفاده از جاوا برای توسعه اندروید این است آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان که مفاهیم برنامه‌نویسی شی گرا (OOP) را فعال می‌کند و مناسب‌تر است زیرا سازگار، توسعه‌یافته و مقیاس‌پذیر است،

البته به الگوهای طراحی عالی و سایر موارد توسعه که از آن نشأت می‌گیرند. از دیگر دلایلی که جاوا نقش محبوب‌ترین ابزار توسعه برنامه‌های اندرویدی را ایفا می‌کند عبارتند از توانایی ساخت برنامه‌های کاربردی موبایل قوی و ایمن، آسان برای یادگیری، مستقل از پلتفرم و سازگار، ابزارهای توسعه قدرتمند (مانند Netbeans، Eclipse، Android Studio. و خیلی بیشتر). بیشتر)، منبع باز و مقرون به صرفه. مطمئن نیستم از کجا شروع کنم؟ می توانید جاوا را با استفاده از منابع Udemy، Coursera، Programiz و غیره یاد بگیرید.

KOTLIN: آیا قصد دارید در سال 2022 وارد توسعه اپلیکیشن موبایل شوید؟ کاتلین را کنار نگذارید. Kotlin یک زبان متن باز است که بر اساس ماشین مجازی جاوا (JVM) ساخته شده است. این زبان توسط برنامه نویسان مشهور روسی JetBrains در سال 2011 اختراع شد.

در سال 2017، گوگل اعلام کرد که این زبان به زبان آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان برنامه نویسی رسمی برای پلتفرم اندروید تبدیل خواهد شد. Kotlin یک زبان برنامه‌نویسی عمومی، بین پلتفرمی و تایپ‌شده آماری با تداخل نوع است. به طور کلی، اگر از قبل مهارت های جاوا دارید، تسلط بر کاتلین هیچ سودی برای شما نخواهد داشت! مزایای خود را دارد مانند:

کدنویسی کمتر (حداقل 20٪ کد ایرانیان سایبر کمتر بنویسید)،منحنی یادگیری آسان،

بدون هزینه پذیرش (از آنجایی که این یک زبان منبع باز است، تقریباً هیچ هزینه ای نمی کنیدلا برای بدست آوردن آن شما فقط به یک ابزار کامپایلر عالی برای تبدیل فایل های قدیمی جاوا نیاز دارید).

قابلیت همکاری (برنامه نویسی در محیطی که دو زبان مختلف وجود دارد).

اساساً می توانید بومی و جاوا اسکریپت را در یک محیط کامپایل کنید. اگرچه این زبان در بازار در حال افزایش است، اما همیشه توصیه می شود با یک حرفه ای همکاری کنید. اما می توانید از منابع زیر نیز آموزش برنامه نویسی به کودکان و نوجوانان استفاده کنید:

وب سایت کاتلین Reddit: همانطور که یک برنامه اندروید را توسعه می دهید، یاد بگیرید وبلاگ آنتونیو لیویا فیلم آموزشی توسط پیتر سامر هاف Awesome Kotlin: فهرستی طولانی از منابع Kotlin.

C #: یکی دیگر از زبان های مناسب برای توسعه اندروید، C# است که به صورت "See-Sharp" تلفظ می شود. سی # بر روی مفاهیم برنامه نویسی شناخته شده و پذیرفته شده مانند تابعی، اعلامی، امری و غیره بنا شده است. این برنامه که توسط مایکروسافت در سال 2001 منتشر شد، از نظر نحو ساده است، دارای عملکرد همه کاره است، و دارای پایه محکمی از کاربران اندروید و دسکتاپ است. همچنین از قابلیت کامپایل متقابل مراقبت می کند تا بتواند برنامه های اندرویدی بومی را نیز هدایت کند.

اضافه شدن اخیر فریمورک معروف دات نت C# را همه کاره کرده است. یکی آموزش برنامه نویسی به کودکان از مزیت های اصلی C# قابلیت ابزارهای سفارشی آن است. اگر نیازهای شما با ابزارهای موجود برای به دست آوردن آن تجربه شخصی سازی شده اندروید برآورده نشد، می توانید ابزارهای خود را ایجاد کنید. همچنین شباهت های زیادی با زبان جاوا دارد، اما تمیزتر و ساده تر است. می‌توانید در ایستگاه C #، آکادمی مجازی مایکروسافت، آموزش Deccansoft C #، edX، New Boston و غیره به مواد مطالعه و تمرین دسترسی داشته باشید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 209
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 44
  • بازدید کننده امروز : 0
  • باردید دیروز : 27
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1224
  • بازدید ماه : 3573
  • بازدید سال : 35354
  • بازدید کلی : 39565
  • کدهای اختصاصی